Фонд "Право і демократія"

Тема завтрашнього дня в Ужгороді: Роль громадськості у забезпеченні рівного доступу до правосуддя

В п’ятницю, 30 травня 2014 року, о 10.30 год. в сесійному залі Ужгородської міської ради розпочнеться регіональна зустріч на тему: «Моніторинг забезпечення рівного доступу до правосуддя».
Програма передбачає обговорення проблем доступності до правосуддя в місцевих судах Закарпаття та демонстрацію кращих практик співпраці громадськості із судами в Україні.
Запрошено представників громадських організацій, Ужгородського та Мукачівського міськрайонних судів, державної судової адміністрації, органів місцевого самоврядування. Захід проводиться за сприяння Фонду “Право і демократія” та за підтримки регіональних партнерів Громадської ради Ужгородської міської ради та Карпатського агентства прав людини “Вестед”.
Запрошуються представники ЗМІ.

Контакти: Андрій Бурий, тел. 0506717621

Захід відбудеться 30.05.2014 року поч. о 10.30 год. у сесійному залі Ужгородської міської ради. пл. Поштова, 3, м. Ужгород.

Зустріч проводиться в рамках реалізації проекту «Проведення моніторингу забезпечення рівного доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя», за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя».

Залишити відповідь

Закрити меню