Фонд "Право і демократія"

Відбулись перші засідання комісій Громадської ради при Головному управлінні юстиції у Львівській області

Відбулись перші засідання комісій Громадської ради при Головному управлінні юстиції у Львівській області

У середу, 25 червня 2014 року, за адресою: м.Львів, пл.Шашкевича,1 в приміщенні Головного управління юстиції у Львівській області відбулось засідання Ініціативної групи Громадської ради при Головному управлінні юстиції Львівської області, на якому затверджено перелік Комісій Громадської ради. Попередній перелік надаємо нижче:
1. Комісія з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, легалізації об’єднань громадян, державної реєстрації друкованих засобів масової інформації.
2.Комісія з питань державної реєстрації актів цивільного стану.
3.Комісія з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.
4.Комісія з питань діяльності виконавчої служби.
5.Комісія з питань діяльності нотаріату та архівної служби.
6.Комісія з питань професійної етики та кадрової роботи.
7.Комісія з питань діяльності інститутів судових експертиз.
8.Комісія з питань банкрутства.
9.Комісія з питань правової освіти та надання безоплатної правової допомоги.
10.Комісія з питань взаємодії з органами виконавчої влади та представництва інтересів держави в судах.
Також, сьогодні відбулись вже перші засідання Комісії з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, легалізації об’єднань громадян, державної реєстрації друкованих засобів масової інформації, Комісії з питань державної реєстрації актів цивільного стану, Комісії з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, Комісії з питань діяльності виконавчої служби.
Член нашої організації – Голова правління Фонду “Право і Демократія” Андрій Бурий увійшов до складу Комісії з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, легалізації об’єднань громадян, державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та Комісії з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Засідання інших створених комісій відбудуться протягом 26 та 27 червня 2014р.
За сприяння органів юстиції засідання комісій відбуватимуться у приміщенні Головного управління юстиції у Львівській області за адресою м. Львів, пл.Шашкевича,1.

Залишити відповідь

Закрити меню