Фонд "Право і демократія"

Радою суддів України затверджено граничну чисельність працівників ДСА України та внесено зміни до її Положення

Радою суддів України затверджено граничну чисельність працівників ДСА України та внесено зміни до її Положення

5 вересня 2014 року Радою суддів України внесено зміни до Положення про ДСА України та затверджено граничну чисельність її працівників.
Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк поінформував членів Ради, що на виконання вимог Закону України від 27 березня 2014 року № 1165-VII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» підготовлено подання про визначення граничної чисельності працівників Державної судової адміністрації України, у тому числі її територіальних управлінь.

Відповідно до запропонованих змін Радою затверджено граничну чисельність працівників Державної судової адміністрації України в кількості 634 одиниці, у тому числі іі територіальних управлінь – у кількості 490 одиниць.

Радою суддів України приведено норми Положення про Державну судову адміністрацію України, затвердженого рішенням Ради суддів України від 22 жовтня 2010 року № 12 (зі змінами і доповненнями), до норм чинного законодавства.

Так, до Положення внесені такі зміни:

– до повноважень Голови ДСА України також віднесено погодження Положення про автоматизовану систему визначення члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Положення про порядок доступу суду до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

– Голову ДСА України наділено повноваженнями стосовно самостійного затвердження структури Державної судової адміністрації України.

Шляхом внесення відповідних змін до Положення про ДСА України ліквідовано посаду першого заступника Голови Державної судової адміністрації України.

Залишити відповідь

Закрити меню