Фонд "Право і демократія"

Docudays UА вперше побував у Винниках

Docudays UА вперше побував у Винниках

31 жовтня 2014р. Фонд «Право і Демократія», спільно з партнерськими організаціями – Винниківською Самообороною та Громадською організацією «Доступне житло Львівщини», в рамках проведення Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UА, у м. Винники у Культурному центрі “Дозвілля” здійснив кінопоказ стрічки “Євромайдан. Чорновий монтаж”.

Дана стрічка відображає хронологію подій протягом трьох місяців Революції Гідності. Глядачів фільм зацікавив поєднанням роботи багатьох молодих українських режисерів, які знімали події на Майдані – як щоденне життя, так і найгарячіші моменти. Висвітлені події викликали у глядачів як сміх, так і сльози, дозволили відновити усі відчуття пережиті під час Майдану.
Після показу фільму, Володимир Почаєвець ознайомив присутніх з діяльністю Винниківської Самооборони під час Майдану, і допомогою військовим під час проведення АТО.
Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв “Небесної сотні” та героїв військових, що поклали своє життя за захист України.

Громада висловила щиру вдячність організаторам показу.

Залишити відповідь

Закрити меню