Фонд "Право і демократія"

Студенти Львівських навчальних закладів дізнаються більше інформації про люстрацію

Студенти Львівських навчальних закладів дізнаються більше інформації про люстрацію

У суботу, 31 жовтня 2015р. у Львівському коледжі транспортної інфраструктури Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, відбулась лекція на тематику: “Законна люстрація”.
Експерти Фонду “Право і Демократія” поділились під час проведення лекції з студентами корисною інформацією щодо процедур та державної політики очищення влади в Україні (люстрації). Основною метою проведення таких лекцій для студентів є донесення до якомога більшої кількості молодих людей, що таке люстрація, яким чином вона має відбуватися відповідно до законодавства, хто підпадає під люстрацію, неприпустимість так званої “смітникової” люстрації та інше. В рамках проведення заходу студентам було надано роздаткові інформаційні матеріали про люстрацію, які виготовлено у вигляді інформаційних буклетів, та надано відповіді на запитання, які виникали під час проведення лекції. Загалом експертами заплановано провести 10 лекцій на тематику люстрації у різних навчальних закладах міста Львова та області, в яких приймуть участь понад 300 студентів.
Діяльність здійснюється в рамках виконання проекту “Інформаційна кампанія в Західному регіоні України “Законна люстрація”, який реалізовується за підтримки Проекту USAID “Справедливе правосуддя”.

Залишити відповідь

Закрити меню