Фонд "Право і демократія"

Розпочато відбір кандидатів для навчання з судового адміністрування

Розпочато відбір кандидатів для навчання з судового адміністрування

Державною судовою адміністрацією України в партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID “Справедливе правосуддя” та за участю Університету штату Мічиган (США) була успішно розроблена та впроваджена навчальна програма з питань судового адміністрування.

У результаті впровадження двох раундів програми в 2013 та 2015 роках 80 судових адміністраторів з усієї України покращили знання, навички та вміння з питань судового адміністрування.

З метою подальшого підвищення професійного рівня судових адміністраторів Державна судова адміністрація України в партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID “Справедливе правосуддя” оголошує конкурс на добір кандидатів для участі в третьому раунді навчальної програми з питань судового адміністрування. Загальна кількість учасників 40 осіб.

Метою навчальної програми є поглиблення знань, вмінь та навичок у сфері судового адміністрування.

План навчальної академічної програми:

21 березня – 1 квітня 2016 року – лекційні заняття в місті Києві;
12 квітня – 29 квітня 2016 року – підготовка випускної роботи;
30 квітня – 27 травня 2016 року – перевірка випускних робіт;
8 червня 2016 року – вручення сертифікатів про участь у програмі.

До участі в реалізації навчальної програми будуть залучені практики й викладачі навчальних закладів України та США, зокрема Університету штату Мічиган.

Участь у конкурсі можуть брати особи, які працюють на посаді керівника апарату та його заступника в судах загальної юрисдикції, а також працівники Державної судової адміністрації України та її територіальних управлінь.

Учасники навчальної програми отримають відповідний сертифікат за умови успішного проходження навчання та позитивного відгуку про випускну роботу з вирішенням конкретного ситуативного завдання.

Добір учасників буде здійснюватися комісією з числа представників Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України та Проекту USAID “Справедливе правосуддя” на підставі оцінки змісту аплікаційної форми, поданої кандидатами на участь у навчальній програмі.

Особам, які бажають взяти участь у конкурсі, необхідно до 8 лютого 2016 року надіслати заповнену аплікаційну форму та реферат (див. питання № 8 аплікаційної форми) на електронну адресу: skripko@court.gov.ua та на поштову адресу: ДСА України, відділ по роботі з кадрами судів управління кадрового забезпечення, вул. Липська, 18/5, м. Київ, 01601. На зовнішній стороні конверта слід зазначити “Добір на участь у навчальній програмі”.

Аплікаційні форми кандидатів на участь у програмі будуть розглянуті до 22 лютого 2016 року. У разі необхідності в період з 15 по 19 лютого 2016 року з кандидатами будуть проведені співбесіди.

Список осіб, які будуть відібрані в результаті конкурсу, буде опубліковано на сайті ДСА України до 4 березня 2016 року.

Під час лекційного формату навчальної програми в місті Києві учасники з інших міст будуть забезпечуватися житлом, їм буде відшкодовано транспортні витрати, всі учасники будуть забезпечені харчуванням.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся до координатора програми Ірини Солдатенко: ел. пошта: irinasoldatenko@gmail.com; тел.: 050-561-16-02.

Залишити відповідь

Закрити меню