Фонд "Право і демократія"

Працівники апаратів судів Буковини прийняли участь у навчальних семінарах

Працівники апаратів судів Буковини прийняли участь у навчальних семінарах

13 червня поточного року Фондом “Право і Демократія” спільно з Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для працівників апаратів судів міста Чернівців та Чернівецької області на тему: “Покращення рівня навиків спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю”.
Семінар проведено в рамках реалізації Фондом “Право і Демократія” проекту “Розробка та впровадження навчальної програми для працівників судів щодо покращення рівня навиків спілкування та роботи з особами з особливими потребами” який здійснюється за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Справедливе правосуддя”.
У семінарі взяли участь керівник проекту USAID “Справедливе правосуддя” Девід Майкл Вон, директор Чернівецького регіонального відділення Анатолій Огородник та Голова правління Фонду “Право і Демократія” Андрій Бурий.
Під час семінару працівники апаратів судів обговорили актуальні питання щодо фізичної доступності будівель і приміщень суду для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення.
В подальшому, 14 червня 2016 року Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для працівників апаратів судів міста Чернівців та Чернівецької області на тему: “Використання методики карток громадського звітування (КГЗ) для оцінки задоволеності відвідувачів роботою суду”.
Семінар проведено спільно з благодійною організацією “Всеукраїнська коаліція надання правової допомоги” в рамках реалізації проекту “Громадський моніторинг судів західних областей України – ключ до підвищення ефективності роботи судів та зміцнення довіри до суду” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Справедливе правосуддя”.
Під час семінару працівники апаратів судів обговорили актуальні питання щодо проведення опитування відвідувачів судів і розробки рекомендацій для покращення роботи суду.

Залишити відповідь

Закрити меню