- Фонд "Право і демократія" - http://www.fond.lviv.ua -

21 грудня 2017р. у місті Івано-Франківську відбудеться навчання з покращення рівня навиків спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю

21 грудня 2017р. о 10.00 у приміщенні Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області, розташованого за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиця Ґрюнвальдська, 11, відбудеться навчальний семінар на тему: «ПОКРАЩЕННЯ РІВНЯ ДОСТУПНОСТІ ПРАВОСУДДЯ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ».
Даний захід організований Регіональним громадським благодійним фондом «Право і Демократія», в рамках реалізації проекту «Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю,», який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».
Під час заходу працівникам апарату судів Івано-Франківщини, буде представлено матеріали навчальної програми «Покращення рівня навиків спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю», яку було розроблено та апробовано у різних регіонах держави Фондом «Право і Демократія» (м. Львів), спільно з Національною школою суддів України та за підтримки проекту USAID «Справедливе правосуддя» в 2015 -2016 рр.
Учасники навчального семінару зможуть отримати нові знання та практичні навики з комунікативно-психологічного спілкування із людьми з інвалідністю, дізнатись про особливості їх правового статусу та фізичних аспектів доступності до правосуддя.
У якості викладачів семінару будуть залучені експерти Фонду «Право і Демократія», представники Національної асамблеї інвалідів України у Івано-Франківській області, та громадські активісти, які працюють у сфері покращення доступності людей з інвалідністю до правосуддя.
Слід зазначити, що ефективне запровадження навчальної програми «Покращення рівня навиків спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю», сприятиме належному забезпеченню доступності людей з інвалідністю до правосуддя у Івано-Франківській області. Працівники апарату суду та судді, зможуть використати одержані в ході навчального семінару знання для розробки та впровадження власних програм з покращення рівня навиків спілкування та роботи із людьми з інвалідністю.

Додаток: програма навчального семінару.

Для отримання додаткової інформації про захід, будь ласка, звертайтесь:

Фонд «Право і Демократія»:
79005, Львів, Україна,
проїзд Крива Липа, 6 (3-й поверх)
Тел./Факс: +38 (032) 255-04-19
Моб.тел.: 0506717621 – керівник проекту Андрій Бурий
E-mail: lawdemo@fond.lviv.ua

Цей захід став можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».