Фонд "Право і демократія"

АНОНС: ДО УВАГИ СУДДІВ !!!

АНОНС: ДО УВАГИ СУДДІВ !!!

Регіональний громадський благодійний фонд «Право і Демократія» у співпраці з Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України, спільно з Івано-Франківським міським судом Івано-Франківської області, 30 березня 2018 року, в м. Івано-Франківськ, проводить навчальний семінар для суддів на тему: “Покращення рівня навиків спілкування суддів у роботі з людьми з інвалідністю”.

В ході проведення семінару учасники зможуть обговорили актуальні питання правового статусу людей із інвалідністю, дізнатись корисну інформацію про комунікативно-психологічні особливості взаємодії суддів із людьми з інвалідністю у судовому процесі, а також ознайомитись з основними аспектами фізичної доступності людей з інвалідністю до суду.
За результатами семінару суддям – учасникам заходу буде видано Сертифікати Національної школи суддів України.
Місце проведення семінару: Центр судових комунікацій Івано-Франківської області. (приміщення Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області). Адреса: вулиця Ґрюнвальдська, 11, м. Івано-Франківськ, (2-й поверх).
Початок семінару о 10.00, завершення о 14.30.
Реєстрація слухачів відбувається за тел. 050 671 76 21 Фонд «Право і Демократія» (e-mail: lawdemo@fond.lviv.ua), або шляхом зголошення до Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України (тел. +38 032 261 38 42, e-mail: rv_lviv@nsj.gov.ua).
Семінар проводився в межах реалізації проекту “Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю”, який здійснюється Фондом “Право і Демократія” , за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), в рамках Програми “Нове правосуддя”.

Залишити відповідь

Закрити меню