Фонд "Право і демократія"

30 липня 2019р., у м. Мукачево, відбувся круглий стіл з представниками судів Закарпатської області.

30 липня 2019р., у м. Мукачево, відбувся круглий стіл з представниками судів Закарпатської області.

Сьогодні, 30 липня 2019р., у м. Мукачево, відбувся круглий стіл з представниками судів Закарпатської області, на якому було обговорено результати проведеного у квітні – травні 2019р. опитування громадян-учасників судових проваджень, щодо їхньої задоволеності роботою судів Закарпатської області з використанням карток громадянського звітування (КГЗ).
Під час круглого столу, експертами Фонду «Право і Демократія», презентовано узагальнені результати проведеного у 16 судах Закарпатської області дослідження, а також обговорено з учасниками особливості практичного подальшого застосування судами методології КГЗ, та розробки рекомендацій для покращення якості функціонування суду.
Захід проводиться в рамках реалізації проекту «Проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей з використанням карток громадянського звітування (КГЗ)», який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».

Залишити відповідь

Закрити меню