Фонд "Право і демократія"

Від завтра волонтери опитуватимуть відвідувачів львівських судів

Завтра волонтери розпочнуть опитувати відвідувачів Львівського окружного адміністративного суду та Личаківського районного суду міста Львова за допомогою карток громадського звітування про доступність і ефективність роботи цих судів.

Інтерв’юери працюватимуть в проекті Фонду «Право і демократія» в рамках програми «Україна. Справедливе правосуддя» USAID.

Перед проведенням опитування волонтери пройшли тренінг від експертів Фонду. Андрій Бурий, керівник проекту, розповів про систему українського судочинства та роботу суду загалом. Андрій Гнида, координатор опитування у Личаківському районному суді міста Львова, пояснив детальніше специфіку роботи відповідного суду. Михайло Васюта, соціолог проекту, докладно пояснив процедуру проведення опитування та розтлумачив всі питання анкети-опитувальника. Волонтери отримали пам’ятку, де зібрано всі матеріали, озвучені під час тренінгу.

«Волонтери – студенти юридичного факультету та інших гуманітарних спеціальностей спочатку візьмуть участь в екскурсіях судами, щоб мати чітке уявлення про його роботу. Далі вони ефективно розпочнуть здійснення опитування», – зазначив Віталій Разік, виконавчий директор Фонду.

Залишити відповідь

Закрити меню