Фонд "Право і демократія"

Тренінги для громадськості з питань протидії дискримінації.

Тренінги для громадськості з питань протидії дискримінації.

Фонд «Право і Демократія» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні розпочинає серію тренінгів для громадськості з питань протидії дискримінації в рамках проекту «Просування європейських принципів толерантності та недискримінації в повсякденне життя української громади.»

Основними завданнями нашої діяльності є
1) підвищення обізнаності громадськості щодо європейських принципів толерантності та недискримінації;
2) моніторинг випадків дискримінації;
3) надання правової допомоги жертвам дискримінації;
4) проведення освітньої діяльності для цільових груп;
5) проведення адвокаційної діяльності у напрямках протидії дискримінації та просування європейських принципів толерантності.

Цільовими групами проекту є неурядові організації, громадські активісти, правники, журналісти та інші активні громадяни зацікавлені у підвищення свого рівня знань у темі протидії дискримінації та проведення активної діяльності з впровадженні принципів толерантності у життя місцевих громад.

Попередній графік проведення тренінгів:

Одеса – 20 вересня,

Львів – 8 жовтня,

Харків – 25 жовтня,

Ужгород – 14 листопада,

Тернопіль – 22 листопада,

Вінниця – 3 грудня,

Івано-Франківськ – 25 грудня,

Чернівці – 26 грудня.

 

Зареєструватись на тренінги можна за посиланням – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNuZQb74z4kGsQdPIGJE-tZym2c7YpcD9Pvu3xJrAYb1MOAA/viewform 

Кінцевий термін реєстрації – за 5 робочих днів до дати проведення відповідного заходу. Інформацію про місце і час тренінгу отримають відібрані учасники.

 

Організатори забезпечують відібраних учасників харчуванням під час тренінгу та компенсують витрати на подорож громадським транспортом в межах області проведення заходу (автобус, залізничний транспорт (купе, 2 клас).

Залишити відповідь

Закрити меню