Фонд "Право і демократія"

Розпочато конкурс на участь у стажуванні в Верховній Раді Автономної Республіки Крим у 2012-2013 рр.

Програма сприяння Парламенту України університету Огайо (Програма розвитку законотворчої політики ПСП-ІІ), що здійснюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), спільно з Верховною Радою Автономної Республіки Крим, розпочинає програму стажування в Верховній Раді Автономної Республіки Крим у 2012-2013 рр.

Мета програми – надати молодим громадянам України можливість взяти безпосередню участь у нормотворчому  процесі та процесах прийняття рішень, набути досвіду роботи в вищих державних органах влади, і таким чином створити передумови для їх професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності. За час стажування учасники Програми засвоюють цінні професійні та комунікативні навички, які сприяють досягненню цих завдань.

 Стажування у формі «повний робочий день» та у формі «волонтерське стажування» (неповний робочий день) проходитиме у Верховній Раді Автономної Республіки Крим (ВР АРК) з жовтня 2012 р. по травень 2013 р. Інтерни, що працюватимуть повний робочий день щомісяця отримуватимуть стипендію.

 
Для участі у конкурсі необхідно до 16 вересня 2012року заповнити та надіслати аплікаційні форми (українською та російською мовами) у електронному вигляді на адресу:  crimea@iupdp.org  (до 16:00 16.09.2012).
 
Аплікаційні форми можна скачати тут:
Аплікаційна форма українською мовою
http://iupdp.org/files/ARC_application_12-13_UA.doc
Аплікаційна форма російською мовою
http://iupdp.org/files/ARC_application_12-13_RU.doc
 
Будь ласка, у темі повідомлення зазначте «Crimean Internship Application», анкети називати своїм прізвищем та ініціалами латиницею, (наприклад "ShevchenkoAM_ua" "ShevchenkoAM_ru")
Результати першого туру (конкурсу анкет) будуть повідомлені всім конкурсантам електронною поштою на зазначену адресу у вересні ц.р.

В кінці вересня буде проведено другий тур відбору – співбесіда з представниками ВР АРК та ПСП-ІІ. Стажування розпочнеться орієнтовно на початку жовтня 2012 р.

Залишити відповідь

Закрити меню