Фонд "Право і демократія"

Толерантність та недискримінація в житті української громади

Толерантність та недискримінація в житті української громади

Дискримінація є поширеним явищем в житті української громади. До такого висновку ми прийшли за наслідками реалізації проекту присвяченого протидії проявам дискримінації. Однак, можливість їй протистояти у судовий спосіб є не завжди легкою з погляду доказування. Наша розповідь про це – https://www.youtube.com/watch?v=-VmobgKMvVs&t=313s

Чим більше суспільство толерантне – тим більше воно розвинуте. І це важлива теза для громадськості у питаннях протидії проявам дискримінації. Громадські організації, громадські активісти, юристи, студенти, усі хто долучилися до реалізації проекту відзначали неабияку важливість поширенню інформації щодо способів протидії дискримінації серед громади, оскільки це один з основних методів просвіти населення та надання можливості подивитись на процеси у суспільстві з іншої, більш толерантної, сторони.
Дякуємо Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні за підтримку нашої ініціативи у реалізації проекту «Просування європейських принципів толерантності та недискримінації в повсякденне життя української громади.»

Залишити відповідь

Закрити меню