Фонд "Право і демократія"

Конкурс на посаду «Практичний психолог» (Львівська область)

Конкурс на посаду «Практичний психолог» (Львівська область)

РГБФ «Право і демократія» в рамках проєкту «Надання допомоги в порятунку життя і захисту вразливих груп населення з числа внутрішньо-переміщених осіб в Україні» оголошує конкурс з забезпечення психосоціальної підтримки в місцях компактного розташування ВПО.

Проєкт реалізовується Регіональним громадським благодійним фондом «Право і демократія» за фінансової підтримки ChildFund Germany/УВКБ ООН/Регіон Емілія-Романія> та впроваджується WeWorld International.

Термін подання тендерних пропозицій: 11.06.2022 до 17.00 за Київським часом.

Технічне завдання:

-Забезпечення психосоціальної підтримки дітей і жінок з числа ВПО, які перебувають в місцях компактного розташування Львова, Борислава, Дрогобича, Трускавця.

-Забезпечення екстреної психологічної підтримки для вразливих категорій ВПО (жінок і дітей) відповідно до Рекомендацій IASC щодо психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій.

-Здійснення індивідуального та групового консультування , проведення заходів з метою поліпшення психологічного стану ВПО.

-Здійснення збору, обробки та аналізу отриманих результатів, з дотриманням правил конфіденційності;

-Підготовка планових та позапланових звітів з виконання функціональних обов’язків;

-Проєкт реалізовується протягом 5 місяців у Львівській області: Львів, Борислав, Дрогобич, Трускавець.

 

Вимоги:

Резюме.

-Обов’язково наявність досвіду роботи у НУО та\або некомерційних проєктах з ВПО або постраждалими внаслідок збройного конфлікту, досвід роботи із постраждалими від насильства, досвід роботи з дітьми та підлітками, досвід медіації.

-Пропозиції групи осіб можуть подаватися виключно від суб’єктів господарювання.

-Суб’єкти господарювання мають надати реєстраційні документи.

-Пропозиції від юридичних осіб подаються на фірмовому бланку і мають бути завірені печаткою. На титульній сторінці мають бути вказані реквізити, у т.ч контактна інформація виконавця (виконавців).

-Інші документи, які можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи тощо).

 

Зацікавленим сторонам необхідно підготувати свої цінові пропозиції у відповідності до вимог, зазначених у даному оголошенні. Пропозиція повинна бути написана українською мовою, містити реквізити заявника, а ціни мають включати в себе необхідні податки та збори, окрім ПДВ та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання.

Конкурсні документи (пропозиції) мають бути надіслані на електронну адресу: LDFondLegal@gmail.com

Тема листа: «Конкурс психологів».

Заявник несе відповідальність за те, щоб пропозиція надійшла на вищевказану адресу не пізніше встановленого терміну. Надсилаючи пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf чи *word і не містять вірусів чи пошкоджених файлів.

Вибір буде здійснено на користь пропозиції, яка відповідає вимогам та критеріям оцінки. На її підставі буде укладено договір.

Просимо взяти до уваги, що РГБФ «Право і демократія» не зобов’язується приймати будь-яку пропозицію чи укладати контракт, як і не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею постачальником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору.

 

Залишити відповідь

Закрити меню