Фонд "Право і демократія"

У Львові пройшов Третій всеукраїнський форум ОСББ

2-3 жовтня кращі представники ОСББ зустрілися на Третьому всеукраїнському форумі.

Також до роботи форуму долучилися представники органів влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, експерти у сфері житлово-комунального господарства та інші.

Організатори – Інститут міста Львівської міської ради, ГО «Ресурсний центр для ОСББ» у Львівській області.

Якщо у першому Форумі брало участь близько 80-ти учасників, то цього року він об’єднав більше, ніж 130 учасників – представників з усіх регіонів України.

Мета проведення Форуму: обмін досвідом між представниками влади та ОСББ з усіх регіонів України та вирішення нагальних проблем, з якими щоденно стикаються ОСББ. Також організатори проінформували учасників Форму про стратегію, теперішні напрацювання та перспективи реформування галузі.

«Господарювання у будинку, де є об’єднання співвласників, на вищому рівні, ніж в інших формах. Це вже аксіома. Важливо, щоб була підтримка місцевої влади та на державному рівні. Будучи прихильником створення ОСББ, живучи у будинку, де створено ОСББ, скажу, що застосовую свої повноваження для адекватного розуміння процесів між ОСББ та житлово-комунальною сферою. Керівники ОСББ – це люди, які люблять свою роботу, які знають свою роботу і найголовніше – люблять людей. На зборах вони звітують за кожну копійку. З’являється елемент довіри. Максимальна публічність, відкритість знімає будь-які запитання», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий під час Форуму.

Залишити відповідь

Закрити меню