Фонд "Право і демократія"

Незабаром – відкриття IX Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA

11 жовтня об 11.00 год. в книгарні «Є» (м. Львів, пр. Свободи, 7) відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття IX Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Мандрівний фестиваль є традиційним продовженням Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Після показів у Києві, які цього року відбувалися з 25 до 31 березня, Docudays UA вирушає у подорож Україною.

Покази фестивальних фільмів відбуваються у кінотеатрах, будинках культури, вищих навчальних закладах, школах, молодіжних клубах, книгарнях, бібліотеках тощо. Ефект від перегляду фільмів підсилюється зустрічами з відомими правозахисниками, діячами культури та митцями, тематичними дискусіями, обговореннями, диспутами в молодіжних аудиторіях.

До програми цьогорічного Мандрівного фестивалю увійшли фільми-переможці 9-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, а також фільми-призери найвідоміших міжнародних фестивалів документального кіно.

Мета фестивалю – засобами кіномистецтва привернути увагу українського суспільства до проблем «звичайної» людини, сприяти розвитку відкритого діалогу про права людини, утвердженню ставлення до людської гідності як найвищої цінності.

Залишити відповідь

Закрити меню