Фонд "Право і демократія"

Тренінг для представників ЗМІ з питань висвітлення інформації про діяльність суду і доступності до правосуддя

Захід відбудеться 20 листопада 2012 року о 16:00 у приміщенні Львівського відділення Асоціації міст України (вул. Генерала Чупринки, 5).

Тренінг відбуватиметься в рамках реалізації проекту "Покращення доступності до правосуддя незрячих осіб та осіб з вадами зору", який здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Тренінг проводитимуть:

Андрій Бурий, Голова Правління Фонду "Право і демократія", керівник проекту

"Інформація про проект. Судова система та судова реформа в Україні. Поняття доступності до суду"

Михайло Васюта, експерт проекту

"Труднощі висвітлення роботи судів в Україні.Результати проведених опитувань відвідувачів суду, суддів та працівників апарату суду за 2007-2012, порівняння даних"

Ольга Давид, спеціаліст по зв'язках з громадськістю Львівського апеляційного адміністративного суду

"Стандарти взаємодії судів і ЗМІ, подібність стандартів суддівської та журналістської діяльності. Доступ журналістів до судових засідань.Фото- та відеозйомка в залі судових засідань. Доступ до судових рішень та метеріалів судового процесу. Співпраця журналістів з учасниками судового процесу. Презумпція невинуватості та межі висвітлення судових процесів. Інтерв’ювання судді. Як поводитися журналістові. Правові ризики судової журналістики"

Зацікавленим в участі особам – зголоситися до 18:00 19 листопада (понеділок) за і-мейлом lawdemo@fond.lviv.ua або за номером 0506717621

 

Залишити відповідь

Закрити меню