Фонд "Право і демократія"

<!--:UK-->Звернення Фонду «Право і Демократія» до громадських організацій та громадських активістів.<!--:-->

Звернення Фонду «Право і Демократія» до громадських організацій та громадських активістів.

Шановні друзі та колеги !
Сьогодні настав час, коли від нас – представників громадянського суспільства та громадських інституцій залежить подальший демократичний розвиток нашої держави – Україна. Президент та діючий Уряд по суті відмовились приймати курс європейського та цивілізаційного розвитку країни, не підписавши угоду про асоціацію з Європейським союзом у м. Вільнюс, тим самим зрадили сподівання на краще життя та добробут мільйонів громадян. Неодноразово ми ставали свідками того, як порушуються права людини та нехтуються свободи громадян у державі, а події з побиттям мирної акції 30 листопада у м. Києві, підтвердили небажання та неспроможність діючої влади впроваджувати зміни та здійснювати демократичні реформи.
Станом на сьогодні відбуваються мирні акції протесту у всіх обласних центрах, містечках та селищах держави і за кордоном, а мирне зібрання у м. Києві об’єднує сотні тисяч небайдужих людей, які прибули туди висловити свою позицію та захистити демократію.
Ми звертаємося до всіх Вас з проханням сприяти та надавати допомогу учасникам мирних зібрань, шляхом проведення інформаційно-просвітницької роботи, консультування, надання правової та технічної допомоги, а у разі можливості допомогати матеріально. Також просимо звернутись з листами до правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування та органів державної влади, з вимогою у своїх діях дотримуватись норм чинного законодавства України та міжнародних актів, з метою забезпечення правопорядку при проведенні акцій, недопущення застосування сили до учасників мирних зібрань та уникнення провокацій.
Закликаємо Вас особисто долучитись до участі у акціях, оскільки наша спільна активна громадянська позиція дозволить досягнути змін у суспільстві для впровадження реформ, становлення демократії та утвердження верховенства права у державі !!!

Слава Україні !!!

Фонд «Право і Демократія»
м. Львів, 01 грудня 2013р.

Залишити відповідь

Закрити меню