Фонд "Право і демократія"

<!--:UK-->Безоплатний цілодобовий доступ до відомостей з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, з 2014 року здійснюватиметься через офіційний веб-сайт Мін’юсту <!--:-->

Безоплатний цілодобовий доступ до відомостей з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, з 2014 року здійснюватиметься через офіційний веб-сайт Мін’юсту

Відповідно до наказу Міністерства юстиції від 04.09.2013 р. № 1863/5»Про затвердження Змін до Положення про Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення, безоплатний цілодобовий доступ до відомостей з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, з 2014 року здійснюватиметься через офіційний веб-сайт Міністерства юстиції України.
Так, змінами встановлено, що безоплатний цілодобовий доступ до відомостей з Реєстру здійснюється через офіційний веб-сайт Міністерства юстиції України шляхом пошуку та перегляду такої інформації про осіб, яких притягнуто до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення:
1) прізвище, ім’я, по батькові;
2) місце роботи, посада на час вчинення корупційного правопорушення;
3) склад корупційного правопорушення;
4) вид покарання (стягнення);
5) спосіб вчинення дисциплінарного проступку;
6) вид дисциплінарного стягнення.
Розміщення інформації на веб-сайті здійснюється протягом трьох робочих днів з дня внесення відповідної інформації до Реєстру.
Пошук інформації про особу, яку притягнуто до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення, здійснюється за прізвищем, ім’ям, по батькові такої особи. Вказані зміни набувають чинності з 1 січня 2014 року.

Джерело: http://obljust.lviv.ua

Залишити відповідь

Закрити меню