Фонд "Право і демократія"

<!--:UK-->Сьогодні у Львові розпочав роботу Всеукраїнський Форум Громадських Ініціатив <!--:-->

Сьогодні у Львові розпочав роботу Всеукраїнський Форум Громадських Ініціатив

Завдання Форуму – виробити та поширити пріоритетні напрямки діяльності громадянського суспільства в актуальних умовах; сформулювати основні вимоги суспільства щодо розвитку країни адресовані Парламенту, Кабінету Міністрів України, кандидатам у Президенти; налагодити нові ефективні комунікації між громадськими активістами різних частин країни.
Учасники форуму – це громадські лідери та активісти, представники органів самоорганізації населення, студентського самоврядування, асоціацій громадських об’єднань, лідери громадянських рухів, депутати місцевих рад, політологи, соціальні технологи, суспільствознавці, експерти.
У перший день Форуму, 29 квітня, учасники працюватимуть за новітнім соціальним методом динамічних мереж. Цей метод дозволить у великих групах безконфліктно приймати рішення щодо основних аспектів політики у країні.
Форум охопить найширші спектри питань – від проблем військової мобілізації у сучасних умовах, до застосування методів прямої демократії у містах. Також на Форумі буде представлена робота експертів Києво-Могилянської Академії щодо електронної демократії.Форум проходитиме у форматі пленарних засідань, панельних дискусій, динамічної мережі. Організатори запросили представників з усієї України – перевага надається учасникам Сходу та Півдня. Вже сьогодні на участь зареєстровано більше 100 осіб з усієї України. За результатами Форуму передбачено прийняттям Резолюції, на підставі якої будуть розроблені звернення Форуму до органів влади, різних суспільних інститутів та груп.Також для усіх охочих з усіх куточків України – передбачена пряма трансляція заходу в Інтернеті за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/

Залишити відповідь

Закрити меню