Фонд "Право і демократія"

У Львові відкрили перший в Україні Центр захисту прав інтелектуальної власності

У Львові відкрили перший в Україні Центр захисту прав інтелектуальної власності

26 квітня у Львівській облдержадміністрації відкрили перший в Україні Центр з надання правової допомоги у сфері захисту прав інтелектуальної власності. Він забезпечуватиме взаємодію органів виконавчої влади, державних органів, місцевого самоврядування, громадських організацій, а також фізичних та юридичних осіб для вирішення питань у сфері захисту прав інтелектуальної власності, повідомляє департамент економічної політики ЛОДА.

Під час відкриття Центр представив план дій на поточний рік: моніторинг проблематики захисту прав інтелектуальної власності в регіоні, формування єдиної інформаційної бази суб’єктів інтелектуальної власності Львівщини, створені на базі Центру інформаційної багатомовної інтернет-платформи для інвесторів.

Центр консультуватиме, допомагатиме юридичним і фізичним особам і тим, які використовують інтелектуальну працю, і тим, які продукують інтелектуальний продукт.

Правові експерти Фонду “Право і Демократія” разом з іншими громадськими організаціями Львівщини залучені до роботи центру у якості консультантів, та здійснюють надання безоплатної правової допомоги в рамках роботи центру для фізичних та юридичних осіб.

Центр працює за адресою: м. Львів, вул. Винниченка,18, кабінет 420 (4-поверх) з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 18:00. Прийом громадян двічі на тиждень: у вівторок 10:00-13:00 та четвер 15:00-17:00.

Залишити відповідь

Закрити меню