Фонд "Право і демократія"

Експертами Фонду “Право і Демократія” проведено навчання для працівників судів Закарпатської області з питань застосування методології КГЗ.

Експертами Фонду “Право і Демократія” проведено навчання для працівників судів Закарпатської області з питань застосування методології КГЗ.

03 квітня 2019р. у м. Мукачево (Закарпатської області), експертами Фонду «Право і Демократія», проведено навчання для представників судів Закарпатської області, з питань застосування методології карток громадського звітування (КГЗ) при здійсненні оцінки якості функціонування судів та надання судових послуг.

В рамках заходу було ознайомлено учасників з методологією КГЗ та практичними аспектами її застосування під час оцінки якості роботи суду. Учасники мали змогу ознайомитись з інструментарієм проведення досліджень, а також на практиці протестувати анкету опитування громадян-учасників судових проваджень.
Нагадуємо, Фонд «Право і Демократія», в рамках реалізації проекту: «Проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів Львівської, Тернопілської та Закарпатської областей з використанням карток громадянського звітування (КГЗ)», впродовж лютого–липня 2019р. надаватиме судам Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей, технічну допомогу в проведені опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ), проект реалізовується за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».

Залишити відповідь

Закрити меню