Фонд "Право і демократія"

У Апеляційному суді Львівської області було проведено фокус-групу з обговорення результатів оцінки окремих аспектів якості функціонування суду

У Апеляційному суді Львівської області було проведено фокус-групу з обговорення результатів оцінки окремих аспектів якості функціонування суду

Сьогодні представниками Фонду “Право і Демократія” у Апеляційному суді Львівської області було проведено фокус-групу з обговорення результатів оцінки окремих аспектів якості функціонування суду, яке проводилось в рамках реалізації проекту «Опитування громадян щодо їх задоволеності якістю функціонування судів Львівської області з використанням карток громадянського звітування» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проекту «Справедливе правосуддя».
Під час проведення фокус-групи було обговорено результати проведеного дослідження та презентовано ряд конкретних рекомендацій спрямованих на покращення якості роботи Апеляційної інстанції. У зустрічі прийняли участь як судді, так і працівники апарату суду та керівники структурних підрозділів, присутні поділились своїми напрацюваннями та напрямками вдосконалення якості роботи суду та обговорили проблемні аспекти його роботи.
Нагадаємо, що у 2015р. опитування громадян щодо їх задоволеності якістю функціонування судів проводилось у 32 судах Львівської області у тісній співпраці БО “Твоє Право” та Фонду “Право і Демократія”.

Залишити відповідь

Закрити меню