Фонд "Право і демократія"

Фотоконкурс «Громадянське суспільство в дії»

Оголошується конкурс фотографій партнерських організацій, чиї проекти були підтримані Програмою розвитку ООН в рамках Проекту «Розвиток громадянського суспільства» протягом 2009 – 2012рр.

Метою фотоконкурсу «Громадянське суспільство в дії» є своєрідне підведення підсумків діяльності громадських організацій та благодійних фондів, що впродовж декількох років була підтримана в семи цільових областях України за трьома тематичними напрямками: «Представлення інтересів вразливих верств населення», «Участь громадян у прийнятті рішень на місцевому рівні» та «Захист прав людини».

Фотографії переможців будуть надруковані у форматі А3, а прем’єра виставки відбудеться 24 травня 2012 року на заключній конфер енції Проекту ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» («ПЕРСПЕКТИВИ ДЕМОКРАТІЇ УЧАСТІ В УКРАЇНІ»), що проходитиме в Києві та збере понад 100 представників громадянського суспільства, центральних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, українських та міжнародних експертів та представників засобів масової інформації.

По завершенню конференції виставку фотографій біде розміщено в центральному офісі Представництва ООН в Україні (Кловський узвіз, 1), а за проходженням певного часу, виставка мігруватиме приміщеннями інших агенцій ООН.

Оціночним Комітетом конкурсу, що складатиметься з представників проекту та керівництва ПРООН в Україні будуть відібрані кращі роботи, що відповідатимуть усім наступним критеріям:

1.       Зображує «динаміку» розвитку певної події чи заходу (іншими словами «в дії»)

2.       Не є «застільними» (статичними) чи постановочними (струнко вишикувані люди)

3.       Відображають вже якусь «історію», що привертає увагу та викликає інтерес глядача

4.       Відповідає одній з трьох тематик грантових конкурсів

5.       Були зроблені в рамках виконання проектів в період 2009-2012рр.

6.       Є хорошої якості та високої роздільної здатності в одному з запропонованих форматів (JPEG, GIF, TIF)

В доповнення фотографії повинні супроводжуватись наступною інформацією:

НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ:

НАЗВА ПРОЕКТУ:

ТЕРМІН ВИКОНАННЯ ПРОЕКТУ:

ПІДПИС ПІД ФОТОГРАФІЄЮ: (наприклад: «Громадські юристи надають безкоштовні консультації сільським мешканцям щодо їхніх земельних та майнових прав»; або «Активісти громадської організації контролюють переобладнання входу до залізничного вокзалу щодо забезпечення доступності для маломобільних груп населення» чи  «Активісти ГО «Лідер» виступають під час громадських слухань щодо встановлення тарифів ЖКГ», тощо).

Фотографії слід надсилати на адресу Vasyl.Romanyuk@undp.org з копією на fotokonkurs.undp@gmail.com  не пізніше  11 травня  2012 року. Для зручності у вкладенні надсилаю приклади вдалих фото, що були надіслані разом зі звітами організацій.

Якщо організація впроваджувала більш, ніж один грант, то кількість фотографій, відповідно, може бути більшою.

Залишити відповідь

Закрити меню