Фонд "Право і демократія"

Фонд «Право і Демократія» провів семінар для громадських правозахисних організації Західної України для створення мережі

18-19 жовтня 2012 року у селищі Славське Львівської області відбувся семінар «Становлення мережі громадських правозахисних організацій Західної України.» проведений Регіональним громадським благодійним фондом «Право і Демократія» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

В семінарі взяли участь 25 представників громадських організацій, активістів та правозахисників з семи областей Західної та Центральної України. Основними темами зустрічі були питання правозахисної діяльності громадських організацій, реформування житлово-комунального господарства України та покращення доступу до правосуддя.

За підсумками зустрічі учасники підтримали ідею створення мережі правозахисних організацій для активної координації правозахисної діяльності та поширення досвіду серед інших громадських організацій. Мережа відкрита для приєднання інших громадських організацій України, які зацікавлені у становленні верховенства права та розбудови громадянського суспільства в Україні.

Залишити відповідь

Закрити меню