Фонд "Право і демократія"

Привітання з Днем прав людини

Від імені РГБФ "Право і Демократія" вітаємо Вас з міжнародним святом – Днем прав людини !

Це свято знаменує річницю ухвалення Генеральною асамблею ООН Загальної декларації прав людини в 1948 році. Декларація прав людини проголошує права особистості, цивільні та політичні права і свободи (рівність усіх перед законом, право кожного на свободу і особисту недоторканність, свободу совісті та інші права).

На даний час нашим головним завданням стоїть захист прав людини та дотримання збоку держави тих прав, які зазначено у національному законодавстві та міжнарордно-правових актах, ратифікованих Україною.

Бажаємо Вам успіхів у роботі, спрямованій на захист прав людини і основоположних свобод, та розбудові демократичного громадянського суспільства.

Пам'ятаймо слова Р. Кеннеді: «Щоразу, коли людина відстоює ідеал або своїм вчинком полегшує долю інших, або виступає проти несправедливості, вона породжує малесеньку хвильку надії, і, перетинаючись одна з одною, ці хвильки, що надходять від мільйонів окремих центрів завзяття і хоробрості, зливаються у потік, що здатен змести найміцніші стіни гноблення і протидії».

З повагою,

Колектив Фонду "Право і Демократія"

 

Залишити відповідь

Закрити меню