Фонд "Право і демократія"

Команда Фонду “Право і Демократія” провела зустріч з представниками Програми «Підтримки організацій громадянського суспільства (ОГС) в Україні» яка впроваджується за фінансової підтримки» Міністерства  закордонних справ та міжнародного розвитку Великої Британії.

Команда Фонду “Право і Демократія” провела зустріч з представниками Програми «Підтримки організацій громадянського суспільства (ОГС) в Україні» яка впроваджується за фінансової підтримки» Міністерства закордонних справ та міжнародного розвитку Великої Британії.

25 травня 2023р. команда Фонду “Право і демократія” провела зустріч з командою Програми «Підтримки організацій громадянського суспільства (ОГС) в Україні» яка впроваджується за фінансової підтримки» Міністерства закордонних справ та міжнародного розвитку Великої Британії Foreign, Commonwealth & Development Office та виконується Crown Agents у партнерстві з International Alert, і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.
На зустрічі обговорено результати реалізації проєктів, які фінансово підтримала Програма, плани розвитку та масштабування діяльності та напрямків, про майбутню сталість організацій громадянського суспільства в Україні. 
Також під час зустрічі представниками Фонду було висловлено  вдячність Програмі та її команді за підтримку ініціатив Фонду “Право і Демократія” та розуміння необхідності впровадження інклюзивного (доступного ) середовища.
 
 
 

Залишити відповідь

Закрити меню