Фонд "Право і демократія"

Посилення спроможності мережі громадських організацій у діяльності щодо запобігання корупції на місцевому рівні.

Посилення спроможності мережі громадських організацій у діяльності щодо запобігання корупції на місцевому рівні.

Фонд «Право і Демократія» продовжує серію тренінгів в рамках громадської ініціативи з «Посилення спроможності мережі громадських організацій у діяльності щодо запобігання корупції на місцевому рівні» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Усім хто прийняв участь у попередніх тренінгах та учасникам наступних заходів надаємо доступ до презентаційних матеріалів – https://drive.google.com/…/1Ot3FCuR5…/view…

Також Ви можете отримати доступ за допомогою QR коду прикріпленого до цього повідомлення.

Ці матеріали також можуть бути корисними для громадських організацій, активістів, чи будь яких інших осіб зацікавлених у питаннях проведення адвокаційних кампаній, покращення комунікації громадської організації та антикорупційної діяльності на локальному (низовому) рівні. Будемо раді, якщо вони Вам стануть у нагоді.

P.S. Наступні тренінги у Кам’янець-Подільському (28 жовтня) та Чернівцях (29 жовтня). Запрошуємо представників місцевих громадських організацій, громадських активістів та зацікавлених осіб у проблематиці запобігання корупційним проявам на локальному рівні.

USG Exchange Programs Alumni – Ukraine

Залишити відповідь

Закрити меню